26 Kasım 2014 Çarşamba

Bio Oil Cilt Bakım Yağı İncelemesi

yara ve çatlaklar için bio-oil bakım yağı
Amerika'nın 1 Numaralı Çatlak Yağı olduğu iddaa edilen Bio-Oil Komple Cilt Bakım Yağı cildinizde oluşmuş yara, çizik, hamilelik sonrası çatlakların iyileşmesi için özel olarak formüle edilmiş bir cilt bakım yağıdır.


Cildinizdeki bu sorunların hızlı bir şekilde giderilmesine yardımcı olur. Bio-Oil'in daha etkili olabilmesi için vücudunuzda oluşan bu sorunlardan hemen sonra Bio-Oil kullanmaya başlayın.


Ayrıca Bio-Oil yaşlanan ve kuruyan cildinizin esnekliğinin eski haline kavuşması içinde mükemmel bir cilt bakım yağıdır.

Bio‑Oil ciltteki iyileşmiş yara izlerinin, çatlak izlerinin ve cilt lekelerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olmak için önerilen özel bir cilt bakım ürünüdür. Yaşlanma belirtileri gösteren ve nemsiz ciltler için de önerilir. Bio‑Oil tüketicileriyle buluştuğu 2002’den beri kazandığı 194 cilt bakım ödülü ile yara ve çatlak izleri için 18 ülkede 1 numaralı cilt bakım yağı olmaya devam etmektedir.





Hamillikte oluşan çatlaklar;

Hamile bayanların yaklaşık %75 - 90'ında hamilelik sırasında bu çatlaklardan oluşur.


Ürünün iyi sonuç vermesi için özellikle kalçalara, göğüslere ve karın bölgesine günde iki defa masaj yaparak sürülmesi gerekir.

Banyodan sonra kuru cilde uygulanmalıdır. Yağın cilt tarafından tamamen emilmesi için bir süre beklenmeli daha sonra kıyafet giyilmelidir.

Yara İzleri;

Yara izleri, yaranın etrafındaki kolajen üretiminin artması nedeniyle iyileşme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır. Yara izleri zaman geçtikçe değişime uğrasa da geride kalıcı bir iz bırakır. Bio‑Oil tamamen gidermemekle birlikte bu yara izlerinin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur.

Bio‑Oil en az 3 ay boyunca günde iki kez yara izinin üzerine dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulanmalıdır. Bio‑Oil, yeni oluşan yaralar iyileştikten sonra kalan izler üzerine uygulanmalı, açık yara üzerine sürülmemelidir.

Sonuçlar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

Dikkat! Açık yaraya asla uygulamayınız!

Çatlaklar;

Vücut, cilt yüzeyinden daha hızlı genişlediğinde cilt dokusu yırtılır ve iyileştikçe yara izlerinin oluşmasına sebep olur. Bu yara izleri cilt yüzeyinde çatlak izi olarak gözle görülebilir.

Çatlak izlerinin gelişimi cilt tipi, ırk, yaş, beslenme ve cildin nem oranına göre değişir. Çatlak izi oluşumuna en yatkın olanlar hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme dönemindeki ergenler ve hızlı kilo alan bireylerdir.

Bio‑Oil en az 3 ay boyunca günde iki kez çatlak izlerinin üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Hamileliğin üçüncü ayından sonra karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak izi oluşumuna yatkın bölgelere uygulanmaya başlanmalıdır.


Çatlak olan bölgeye günde iki kez dairesel hareketlerle masaj yapınız.


3 ay sonunda alacağınız sonuçlar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Yaşlanan Ciltler;

Cildiniz zamana bağlı olarak kolajen ve elastin destek sisteminin zayıflaması ile eski elastikiyetini kaybeder. Başka bir ifade ile yaşlanır ve kırışmaya başlar. Yüzdeki kırışıkların geçmesi amacıyla kullanılabilir.

Bu elastikiyeti geri kazanmaya yardımcı olarak Bio-Oil'i ilgili bölgeye günde iki kez olmak üzere uygulamalısınız.

Sonuçlar sizi gerçekten şaşırtacak.

Neden Bio Oil


Bio Oil ciltteki iyileşmiş yara izlerinin, çatlak izlerinin ve cilt lekelerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olmak için önerilen özel bir cilt bakım ürünüdür. Yaşlanma belirtileri gösteren ve nemsiz ciltler için de önerilir. Bio Oil tüketicileriyle buluştuğu 2002'den beri kazandığı 85 cilt bakım ödülü ile yara ve çatlak izleri için 11 ülkede 1 numaralı cilt bakım yağı olmaya devam etmektedir.

Bio Oil Cilt Bakım Yağını Hamile Çatlaklarında, Bio Oil Cilt Bakım Yağını Yara İzlerinde,Bio Oil Cilt Bakım Yağını Çatlaklarda ve Bio Oil Cilt Bakım Yağını Yaşlanan Ciltlerde güvenle kullanabileceğiniz ve etkili sonuçlar elde edilmiş doğal bir üründür.

Bio Oil Cilt Bakım Yağı Formülü


Bio Oil, formülünde bitki özleri ve vitaminleri bir araya getiren bir cilt bakım yağıdır. İçeriğinde çok özel bir etken madde olan PurCellin Yağı™, bulunmaktadır. Bu yağ, içeriğindeki bitki özlerinin ve vitaminlerin faydalarının cilt tarafından kolayca emilmesini sağlar. Hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmaz.

Bio Oil, Avrupa Parlamentosu Yönetmeliği ve Kozmetik Ürünleri Konseyinin güvenlik denetimlerine tabidir. Toksikolojik profili, kimyasal yapısı, bileşimi ve içeriğindeki etken maddelerin günlük maruz kalınan dozu değerlendirilmiş; hamileler de dahil olmak üzere herkesin kullanımı için güvenli bulunmuştur.

Bio Oil, hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilen kozmetik ürünlerinin bağlı olduğu uluslararası bir topluluk olan Beauty Without Cruelty'nin üyesidir.

Bio Oil Cilt Bakım Yağı İçeriği


Bitkisel İçerikler
Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula Yağı), Lavandula Angustifolia Oil (Lavanta Yağı), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Biberiye Yağı), Anthemis Nobilis Flower Oil (Papatya Yağı)

Vitaminler

Retinyl Palmitate (A vitamini), Tocopheryl Acetate (E vitamini),

Yağ Yapısı

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT, Bisabolol, Koku (Gül), Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Bio‑Oil Dünya Sağlık Örgütü tarafından öngörülen cGMP (mevcut İyi Üretim Uygulamaları) uygun olarak imal edilmektedir. İçeriğindeki tüm etken maddeler üretim öncesinde tahriş ve mikrobiyolojik kontaminasyon açısından test edilmiş, üretilen her partiden alınan bir örnek laboratuvarlarda test edilmiş, muhafaza edilerek 5 yıl boyunca gözlemlenmiştir.

Bio‑Oil ambalajının tamamı geri dönüşümlüdür ve tüm kağıt materyaller Sürdürülebilir Orman Yönetimi Uygulamaları ile uyumluluk sertifikasına sahiptir.

Bio‑Oil üretim sürecinde hiçbir zararlı emisyon, tehlikeli atık veya atık su ortaya çıkmaz.





Bio Oil Cilt Bakım Yağı Ürün Yorumları


***********
2.şişesini kullanıyorum kokusu ve nemlendirmesi çok güzel memnunum
***********
KOKUSU ÇOK GÜZEL NEMLENDİRİYOR VE RAHATLATIYOR 2.SİPARİŞ VERDİM BİLEE...
***********
yavaş yavaş fark olmaya başladı kendimi iyi hissediyorum
***********
lekelerim için almıştım ancak bir fayda görmedim. belki de çatlaklar üzerinde daha başarılıdır
***********
Ürünü yeni aldım. Ancak kullanan arkadaşlarım çok memnun. Deneyip göreceğiz.
***********
ürün Allah için iyi bir nemlendirici şuan için ama güneş lekelerine iyi gelip gelmediğini zaman gösterecek.
***********
Eşim çok memnun üründen, tavsiye ediyor
***********
iyi ürün........
***********
çatlak için piyasada bir çok ürün olmasına rağmen en çok konuşulan ve memnun kalınan ürün buymuş bizde istedik geldi deneyip görcez
***********
Çok memnun kaldım
***********
ürün orijinal bir ürün..
***********
İYİ ÜRÜN SEVEREK KULLANIYORUM
***********
yeni elime geçti ama cildmin hassas olmasına rağmen alerji yapmaması hosuma gtti
***********
Ürünü kullanıyorum güzel gibi,fakat henüz sonuç almış değilim.En az 3 ay kullanılması gerekiyormuş.
***********
İlk kez kullanıyorum bu nedenle işe yarıyor diyebilmem henüz mümkün değil. Umarım okuduğum yorumlardaki gibi ben de memnun kalırım.
***********
gerçekten başarılı ve harika ürün
***********


60 ml'lik Bio Oil Cilt Bakım Yağı yaklaşık 20-30 TL fiyat aralığında satılıyor. Sizde deneyebilirsiniz..


Diğer yazılarımız;

Limon Suyunun Yararları

Selülitlerden kurtulmak için

Sivilce ve akne nasıl geçer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1