23 Kasım 2014 Pazar

Lierac Phytolastil Gel Tube 100 ml Çatlak Önleyici


Hamilelik döneminde kullanabileceğiniz bir çatlak önleyici mi arıyorsunuz. İşte bu dönemde kullanabileceğiniz bir çatlak önleyici bakım jeli. Lierac Phytolastil Gel Tube 100 ml Çatlak Önleyici jel bu anda piyasa da 60 TL gibi bir fiyatta satılıyor.

Lierac Phytolastil Gel Tube 100 ml Çatlak Önleyici jelin özellikleri aşağıdaki gibi;




Cilt Tipi


Vücutta meydana gelen çatlaklar için özel bakım jelidir

Ürün Özellikleri


Yapısında bulunan kamelya özleri, atakuyruğu özü ve sarmaşık özü sayesinde hücre yenilenmesine yardımcı olarak bağ dokusunun fizyolojisini düzenler.

Fibrosit faaliyetlerini canlandırarak cildin elastikiyetinin tekrar kazanılmasına yardımcı olur ve yeni liflerin üretimini teşvik eder. Bu sayede çatlak izlerinin azalmasını sağlar.

Varolan çatlak izlerini hedef alarak yeni oluşmalarının engellenmesine yardımcı olur.

Ürün Avantajları


Aşırı kilo kaybı ve hamilelik sonrasında oluşan izlerin azalması için mükemmel bir formüle sahiptir.

Ürün Kullanımı

Hamileliğin 3. ayından başlayarak doğum sonrasına kadar kullanılır. Vucudun çatlak olan tüm bölgelerine sabah veya akşam uygulanır.

İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda ürünü kullananlar çoğunlukla olumlu geri bildirim vermiş. Bu yorumlardan bir kaç tanesini sizler için seçtim.

Çatlaklara çözüm Lierac Phytolastil Gel






Kullanıcı Yorumları


Hamilelik dönemimde düzenli kullandım. kesinlikle cok etkili. ne yazık ki sadece karın bölgemin catlayacagını duşunerek bir tek bu bölgede kullandım. en ufak iz oluşmadı. kullanmadıgım bacak bölgemde catlaklar olustu

**************

Gebeliğimin 4. Ayından itibaren kullanmaya başladım. Sadece karin bölgeme sürdüm. Normalde çatlamaya müsait bir cilt yapım vardır. Ergenlik döneminden kalma çatlakların var çünkü. Cok nadir günler dısında her gun kremi mutlaka karin bölgeme sürdüm. Ürün uzun sure yetsin diye başka bir yerime kullanmadm. Su an cok pişmanım çünkü karnım dışındaki yerler catladi. gebelik sonuna kadar  2,5 tüp yeterli oldu. Kremin yani sıra her aksam zeytin yagiyla yağliyordum.Hangisi etkili oldu bilmiyorum ama her gebeye öneriyorum.

**************


Ürünü bir arkadaşın önerisi ile eşim için aldım.onlar çok memnun kalmışlardı yeni kullanmaya başladık.

*********

Lierac çatlak kremi, oluşan çatlakları kapatmak değil tedavi etmek amaçlı tasarlanıp üretilmiş bir üründür. Bayanların tedavisi imkansız olduğunu zannettikleri çatlakların  lierac çatlak kremi tarafından protein liflerini üreten fibroblast hücrelerini aktif ederek oluşan hasarın giderilmesine yardımcı olur ve cildi eski görüntüsüne kavuşturur.

Çatlak kremleri  cildi korumakla kalmaz bir duvar görevi görüp aynı zamanda onarıcı ve besleyici bir özelliğe de sahiptir. Özellikle tüm anne olan bayanların en büyük sorunu haline gelmiş olan çatlaklara karşı mükemmel bir sonuç veren çatlak kremleri sayesinde aynalara baktığınızda yüzünüz düşmek zorunda değil artık. Kalıcı ve etkili sonuçlar ile eski sağlığınız yanında güzel görünümünüze de kısa sürede kavuşabilir ve bu çatlak problemleri ile kafanızı daha fazla meşgul etmeye son verebilirsiniz. Bir çok kişi bu çözüme inanmakta zorlanmakta ve imkansız görmektedir. Ancak alıp deneyenlerin gördükleri mükemmel sonuçlardan sonra bu tedavi yönteminin bu kadar kolay olabilmesi de yine aynı şekilde şaşırtmaktadır.


Bu ürünü kullandıysanız, ürün ile ilgili yorumlarınızı aşağıya bırakabilirsiniz.

Bu yazıyı aşağıdaki bağlantıları kullanarak paylaşabilirsiniz..

Diğer yazılarımız

Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir

Yüzünüzdeki Kırışıklıklar Nasıl Azaltırsınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1