20 Aralık 2014 Cumartesi

Vichy Liftactiv Kırışıklıklara Karşı Bakım Kremi 50ml

Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Krem
Bundan önceki yazımızda Vichy Liftactiv Göz Bakım Kreminin özelliklerini açıklamıştırk. Bu yazımızda ise Vichy Liftactiv Kırışıklıklara Karşı Bakım Kreminin özelliklerinden bahsedeceğiz.

Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Krem, cildinizde oluşan kırışıklıklara ve sarkmalara karşı uzun süreli etkili bakım sağlıyor. Kırışıklık görünümünde azalmaya neden olduğu yapılan testlerle kanıtlanmış bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Vichy Liftactiv Kırışıklıklara Karşı Bakım Kremini hem normal ciltler hem de karma cilde sahip bayanlar rahatlıkla kullanabilir.

Kullanımı takip eden 4.günden itibaren kırışıklık ve sarkmalarda gözle görülür bir değişim sağlar.

Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Krem 10 Yıllık bir araştırmanın sonucunda geliştirilmiş olup 7 farklı patent alınmasını sağlamıştır.




Önemli bir bilimsel yenilik:

Bilimsel araştırmalara sayesinde, cildin genç görünümünü yeniden ortaya çıkaran; dermisin kaynağı olan Derm Source keşfedildi. Vichy'den yaşlanma karşıtı bakımda yenilik getiren bu krem bu katmanın işlevselliğini arttırarak etkisini gösteriyor.

İlk defa Vichy'de yaşlanma karşıtı içerik olan RHAMNOSE, cildin doğal sürecini harekete geçirmekte etkili olan Derm Source katmanının aktivitesini hızlandırmaya yardımcı olur. Etkinliği in-vitro testler ile kanıtlanmıştır

Güçlü bitkisel aktif madde Rhamnose Hassas ciltler üzerinde test edilmiştir. Kırışıklık karşıtı & Uzun süreli sıkılaştırıcı bakım.


Derin kırışıklıkların görünümünü azaltır. Alın, kaz ayakları ve boyun bölgesinde güçlü etki gösterir. Yağlı his bırakmaz, yapışkan değildir ve kokusu rahat kullanmanızı sağlayacak  şekilde hoştur.

Bu ürün hakkındaki yorumlarınızı sizde yazabilirsiniz.




Diğer Ürün İncelemeleri

Vichy Idealia Yeux Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi

Vichy Idealia Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kremi

Vichy Liftactiv Retinol Anti Aging Gece Kremi

Vichy Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Vichy kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Vichy Ürünlerini ve diğer tüm Cilt Bakım markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1