15 Aralık 2014 Pazartesi

Vichy Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi - Vichy Liftactiv Retinol Anti Aging Gece Kremi

Vichy Liftactiv Retinol Anti Aging Gece Kremi
Vichy'den yaşlanma karşıtı özelliğe sahip (antiaging) krem "Vichy Liftactiv Retinol Anti Aging Gece Kremi" kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren cildi korur, sıkılaştırır ve kırışıklıkları ortadan kaldırmaya başlar.

Vichy Liftactiv Retinol Ha Gece Anti Aging Gece Kremi; önerildiği gibi kullanıldığında üç etkiyle birlikte savaşabilmektedir.

İçeriğindeki Retinol A maddesi, A vitaminin en saf halidir ve cildi yenilemeye, oluşan yaşlanma belirtileriyle savaşmaya yardımcıdır.

İlk günden itibaren görülmeye başlayan etkisiyle cildi korurken, sıkılaştırır ve oluşan kırışıklıkları onarmaya derinin en alt katmanlarından başlar. Gündüz kremlerine oranla etkisi üç katı güçlendirilmiştir.




Vichy Liftactiv Retinol Ha Gece Anti Aging Gece Kremi, içerdiği Hiyaluronik asit ile de dolgunlaştırıcı etki gösterir ki bu asit; FDA onaylı tek asittir. Dermisteki dokuların birleştirilmesinde önemli rol oynar, cilt dokusunu gençleştirmeye ve hacim vermeye yardımcıdır.

Etkileri dermatolojik testlerden geçirilmiş ürünün hipoalerjenikliği sağlanmıştır. Ürünü hassas ciltlerde de kullanabilirsiniz. Yoğun ve etkisi uzun sürecek etkili bakımı sağlar.

Siz uyurken, cildinizde oluşan çeşitli tipteki kırışıklıkları onarırken yenilerinin oluşmasını önlemeye yardımcı olacak Vichy kalitesi ve güvenilirliği ile sizi memnun edecektir.


Vichy Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi Kullanım Şekli


Temizlenmiş cilt yüzeyine, her gece, göz çevresine değirmeden, yukarı doğru masaj yaparak yediriniz. Her gece kullanılması tavsiye edilmektedir.

Vichy Liftactiv Retinol Ha Gece Anti Aging Gece Kremi Kullanıcı Yorumları

**gündüzünü kullandım çok iyi idi. şimdi de gecesini kullancam bakalım

Siz de bu ürün hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz




Diğer Ürün İncelemeleri

Vichy Yüz Bakım Kremi

Mustela Çatlak Önleyici Krem

Sebamed Yaşlanmaya Karşıtı Q10 Gözaltı Kremi  

Vichy Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Vichy kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Vichy Ürünlerini ve diğer tüm Cilt Bakım markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1