21 Aralık 2014 Pazar

Yaşlanma Karşıtı Vichy Liftactiv Derm Source Gece Kremi

Yaşlanma Karşıtı Vichy Liftactiv Gece Kremi
Bundan önceki yazımızda Vichy Liftactiv Kırışıklıklara Karşı Bakım Kreminin özelliklerine değinmiştik. Bu yazımızda ise yaşlanma karşıtı özellikte olan Vichy Liftactiv Derm Source Gece Kreminin özelliklerini bulabilirsiniz.

Yaşlanmak her ne kadar insanlar arasında doğanın kanunu sayılsa da içten içe bir yaşlanma korkusu özellikle bayanların kafasını meşgul etmektedir. Aynaya bakınca gördüğümüz kırışıklıkları hayatın yorgunluğuna bağlasak da bizimle beraber yaşamasını istemeyiz.

Kırışıklıkları yok edip her daim genç görünmek ve gençliğin tadını doyasıya yaşamak için size bir çözüm önerimiz var.




Vichy kırışıklıklarınıza savaş açarak gençliği yanına alıyor.

Gençlik iksiri ve uzun süre etkili olan, cilde sıkılaştırıcı etki sağlayan Vichy Lifactiv Derm Source Gece gençliğinizi koruyor

Cildiniz Derm Source ile kırışıklıklara yaşlanma karşıtı bir tavır takınarak kırışıklıkları yok ediyor ve yeni kırışıklık oluşmasını engelliyor. Cildiniz her türlü koşulda yaşlanmaya karşı koyarak pürüzsüz ve canlı bir yapıya sahip oluyor.

 Yıllara genç görünüşünüzle karşı koyun! Kırışıklık sahibi olmadan gençliğinizi koruyun ve herkese gençlik ışıltınızı yayın.

Derm Source içeriğindeki Rhamnose sayesinde ciltteki gözenekleri sıkılaştırır ve cilde dinç ve sıkı bir görünüm kazandırır. Alın, kaş arası, kaz ayağı, yanak, göz altı ve boyun bölgelerinde kırışıklık artık sadece şehir efsanesi oluyor.

Hiçbir bölgede kırışıklık olmayan, sıkı ve pürüzsüz bir cilt ile gururla yaşınızı söyleyebilirsiniz. Çünkü kimse yaşınıza inanmayacak. Kırışıklık önleyici bu ürün ile yıllarca aynı yaşta kalacak ve size gençliğinizi doya doya yaşamak kalacak.

Gençlik yılları ve genç bir cilt sonsuza kadar sizin oldu! 

Yaşlanma Karşıtı Vichy Liftactiv Kremi Özellikleri:


Paraben içermez.

En hassas ciltler için bile uygundur.

Alerjik reaksiyon göstermez.

 Vichy' nin cildi ferahlatan ve sakinleştiren termal suyunu içerir.

Yaşlanma Karşıtı Vichy Liftactiv Derm Source Gece Kremi Kullanım Alanı:


Kırışıklık sorunu yaşayan tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

Vichy Liftactiv Derm Source Gece Kremi Kullanım Şekli:


Sabah ve akşam kırışıklık olan bölgelere masaj yaparak uygulayabilirsiniz.


Vichy'nin bir diğer bakım ürünü olan Vichy göz serumu hem gözleriniz hem de kirpiklerinizin bakımı için başarılı olacağını vaad ediyor.






Vichy Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Vichy kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Vichy Ürünlerini ve diğer tüm Cilt Bakım markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1