8 Aralık 2016 Perşembe

Elainee Çatlak Ve Selülit Önleyici Yağ

selulit ve catlak onleyici yag
Elainee çatlak ve selülit önleyici yağ içerdiği, badem yağı, susam yağı ve jojoba yağı ile çatlak görünümünün azalmasında yardımcı olur ve cildi nemlendirir. Vitamin E ile cildin tazelenmesine ve bakımına yardımcı olur. Selülitli bölgelerde düzenli kullanım ile selülitlerin azalmasına yardımcı olur.
Elainee Çatlak Ve Selülit Önleyici Yağ, 100 ml’lik ambalajlarda satışa sunulan ürünün fiyatı yaklaşık 55 TL olarak piyasada bulunmaktadır.

Elainee çatlak ve selülit önleyici yağ oluşabilecek çatlakların boyunu ve derinliğini gözle görünür derecede azaltmaya  yardımcı olur.  Mevcut cilt çatlaklarının  görünümünde azalmaya yardımcı olur. Düzenli  uygulama ile kollajen ve elastin liflerinin kalitesinin  korunması ve güçlendirilmesine yardımcı olur. Cildin  gerilmelere karşı direncini arttırır ve cildi derinlemesine nemlendirir.  Aktif olarak cildin elastikiyetini ve esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.

Selülit hakkında daha fazla bilgi almak için Selülit Nedir ? Nasıl Geçer ? Nasıl Önlenir? başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Ayrıca selülit oluşumunu azaltan yiyeceklerle ilgili olarak Selülitle Savaşan Yiyecekler yazımını okuyabilirsiniz





Elainee çatlak ve selülit önleyici yağın içindekiler ve etkileri nelerdir?


Badem Yağı: Cildi besler, nemlendirir, cilt çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Susam Yağı: Yapısındaki maddeler sayesinde kuru ciltlerin bakımını yoğun olarak yapar. Taşıdığı lesitin ile birlikte cilt tarafından antioksidanların derinlemesine emilip kalıcı bir nemlendirme sağlamasına yardımcı olur.

Jojoba Yağı: Yüksek oranda vitamin A ve vitamin E içerir. Cildi mükemmel nemlendirme özelliğine sahiptir ve cilde parlaklık verir. Badem yağı ile kombinasyonunda daha çok etkilidir.

Tocopherol- Vitamin E:  Cildin yenilenmesini ve bakımına yardımcı olur.

Ascorbic Acid- Vitamin C, Ascorbly Palmitita ve Sitrik Acid:  Antioksidan özelliğine sahiptir ve cildin pH dengesini ayarlar.

Elainee çatlak ve selülit önleyici yağ nasıl kullanılır ?


Çatlak oluşumuna eğilimli bacaklar, göğüs, kalça ve karın bölgelerine günde 2 veya 3 sefer yağ kendini çekene kadar masaj yaparak uygulanır. İyi bir etki için ürün kullanımına erken zamanda başlama ve sürekli düzenli kullanım önemlidir.

Selülit çözümü olarak fırça ile yapılan hafif masaj yönteminide deneyebilirsiniz. Buna ek olarak soğuk havalarda cilt bakımınızı aksatmayarak içinde bulunduğumuz soğuk kış aylarının neden olduğu cilt çatlakların oluşmasını engelleyebilirsiniz.






Benzer ürünler;

Biorichi Selülit Önleyici Kremi

Çatlak Öneleyici Jel - Lierac Phytolastil

Cilt Çatlakları İçin Serum: Lierac Phytolastil Solute

Çatlak Önleyici Mustela Krem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1