16 Aralık 2016 Cuma

Krauterhof Selülit jeli

Krauterhof Anti-Cellulite Gel

Bundan önceki yazımızda ise Lancome Renergie Yeux Göz Kremin özelliklerinden ve kullanım şeklinden bahsetmiştik. Bu yazımızda ise Selülit önleyici özellikteki Krauterhof Selülit jeli (Krauterhof Anti-Cellulite Gel) 250 ml lik ambalajlarda satışa sunulmuş olan ve fiyatı yaklaşık 35 TL olan selülitlere çözüm olması amacıyla oluşturulmuş bir ürün.






Krauterhof Selülit jelinin Özelikleri


Krauterhof Anti-Cellulite Jel'i, güçlü etken madde kompleksi sayesinde hoş bir ısıtma etkisi ile cilt görünümünün düzeltilmesine, portakal kabuğu görüntüsünün azaltılmasına yardımcı olurken, kokusu ile tazelik ve ferahlık hissi verir.

Spor ve diyetle desteklendiğinde; 4 haftalık kullanım sonucunda portakal kabuğu görünümünde gözle görülür bir pozitif etki fark edilecektir.

Formülasyonunda Kafein, Karnitin, Nane yağı, Biberiye ve Panthenol mevcuttur.

Cilt kontürünü düzenlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda nemlendirici özellikte gösterir.

Selülit Karşıtı (Anti-Cellulite) Jel  içerdiği güçlü etken madde kompleksi sayesinde hoş bir ısıtma oluşturur ve tazelik veren kokusu ile cilt görünümünün düzeltilmesine yardımcı olur.

Formülasyondaki Kafein ve Karnitin güçlü bir lipolitik yapıya sahip olur.

Jelin hissedilen ısıtıcı etkisi aktif selülit görünümünü azaltma mekanizmaları destekler ve güçlendirir.

Ayrıca içeriğindeki Panthenol ile nemlilik sağlar.

Daha fazla verimlilik elde etmek için, Krauterhof Anti Selülit Jel'i kullanırken bol spor yapmanın (özellikle yüzme ve bisiklete binme gibi), bol su içmenin, kafeinli içeceklerden uzak durmanın yararlarını unutmamak gerekir. Bununla birlikte Selülitle Savaşan Yiyecekler başlıklı yazımızı okuyarak beslenmenizide selülit oluşumunu azaltmaya yönelik olacak şekilde düzenleyebilirsiniz

Kafein ağızdan alındığında selülit oluşumunu hızlandıran, haricen sürüldüğünde selülitlerin azaltılmasına yardımcı olan bir etken maddedir.

Krauterhof Selülit jel nasıl kullanılır?



Krauterhof Anti-Cellulite Gel Kullanım Şekli:


Her gün akşam istenilen cilt bölümlerine sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Uygulama esnasında 15-30 dakika arasında değişen bir ısınma görülecektir. Bu ısınma, etken maddelerin aktivasyonundan kaynaklanmaktadır, cilt tipine ve uygulama dozuna göre değişebilir. Göz, mukoza ve açık yaralar ile  temasından kaçınılmalıdır. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır.  


Krauterhof Selülit jeli İçerisinde bulunan etken maddeler;


AQUA,GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DIMETHICONE, CARNITINE, CAFFEINE, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OlL, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VANILLYL BUTYL ETHER, ALCOHOL DENAT, CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, TRIDECTH-10, PHENOXYETHANOL


Pratik cilt bakımı bloğunda selülit önleyeci özellikte olan diğer ürünler,




BIORICHI Selülit Kremi

Elainee Çatlak Ve Selülit Önleyici Yağ

Selüliti fırça masajı ile önlemek


Bunlarda ilginizi çekebilir,

Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisi

Erkeklere özel Vichy Dercos Aminexil - saç dökülmesi önleyici

Cilt bakımında 10 temel kural




Selülit önleyici özellikteki Krauterhof Selülit jeli (Krauterhof Anti-Cellulite Gel) hakkındaki bilgilerin bulunduğu bu sayfayı aşağıdaki bağlantıları kullanarak sosyal medyada paylaşıp tanıdıklarınızında bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1