10 Aralık 2016 Cumartesi

Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisi

Lancome Göz Makyajı Temizleyici

Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisi hassas gözler için geliştirilmiş yağsız özellikte lan bir temizleyici olarak karşımıza çıkıyor. Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisinin 125 ml'lik boyutu 90 TL'ye satılmakta.

Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyici, Lens takanlar ve hassas olanlar dâhil her tip göze uygundur.
Duruluğu yeniden keşfediniz. Doğal güzelliğine kavuşan cildiniz nefes alır. Suya dayanıklı olanlar dâhil tüm makyaj türleri için kullanıma uygun olan bir üründür.






Hassas gözlere ve lens kullanıcılarına uygundur.
 

Hassas gözlere uygun bu makyaj temizleyicisi, yağlı bırakmadan gözlerinizdeki makyajı anında temizler. Su ve yağın bölümlerinin etkilerini birleştirerek, suya dayanıklı olanlar dâhil tüm makyaj türlerini yumuşak ve mükemmel bir şekilde ortadan kaldırır.

Oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Kullanımı hızlı ve kolaydır, kesinlikle yağ etkisi bırakmaz.

Yumuşatıcı içeriği ve nazikçe temizleyen etken maddesi sayesinde, suyun ve yağın etkilerini birleştirerek kirpiklerdeki yabancı maddeleri ve makyajı temizler. Karışması için kullanmadan önce iyice çalkalayınız.


Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisi Nasıl Kullanılır


Bir pamuğa Bi-Facil yedirip 5 saniye boyunca kapalı gözünüz üzerine yerleştiriniz. Ardından makyajınızı silmek için pamuğu göz kapağı üzerinde yukarıdan aşağıya doğru kaydırınız.

Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisini kullandıysanız ürün hakkındaki yorumlarınızı yazarak okuyucularımızın ürün hakkındaki görüşlerinizi öğrenmesini sağlayabilirsiniz.






Bu yazıyı aşağıdaki butonlar aracılığı ile sosyal medyada paylaşabilir ve arkadaşlarınızın da ürün hakında bilgi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz

Sitemizde hakkında bilgi bulabileceğiniz ilgili diğer yazılar;

Erkekler İçin Saç Dökülmesine Karşı Set - Vichy Dercos Aminexil

Babe Micellar Water - Makyaj Temizleme Suyu

Bioderma Sensibio H2O -  Yüz Temizleme Solüsyonu

La Roche Posay Effaclar Tonik

Vichy Idealia Yeux Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1